Hajdar Pederi

Së pari të ju lajmërojmë se ky është posti i parë në këtë kategori. Kjo kategori do jetë për thirrje të ndryshme në telefon me karakter humoristik.

Atëher, në këtë video, viktima është një Gjakovar “Hajdari”. Është bisedë telefonike shumë qesharake, dëgjojeni dhe kënaquni së qeshuri.

Sa shumë vizitorë

Kliko këtu për të parë foton full
Hahahah më besoni që edhe unë që po shkruaj këtu e më duhet të dukem paksa serioz nuk po mund të përmbahem.

Ky person që ka shkruar këtë ofertë ose është shumë i ditur, ose na zë për budallenjë. Shikoni pjesën e nënvizuar me të kuqe. Kur ju ta vizitoni faqen, normal që janë të paktën 1 vizitorë(ju pra). Lol. Hahahaha akoma më qeshet(më falni për sinqeritetin :P )

Source: Ofroj.com